8 Факта за Mixcoco, за които вероятно не сте подозирали

8. Фабриката притежава GMP сертификат!

GMP сертификатът е система от правила за прозводство на фармацевтични, хранителни и козметични продукти. Наличието на неговия знак върху даден продукт гарантира, че са спазени всички изисквания в производствения процес, така че крайният резултат да е на необходимото високо ниво. Контрола на всички етапи, на производство на които се набляга при стандарта на GMP сертификата включват:

  • заявка;
  • системи за качество на доставчика;
  • хигиена на помещенията;
  • път на суровината и високото и качество;
  • използване на най- съвременни технологии и оборудване;
  • висока квалификация на персонала, зает в производството и др.

7. Марката е разпространена в 55 държави!

Mixcoco всъщност е предпочитана марка на 5 континента в 55 държави. Към момента официално преставителство и съответно най- предочитана от майсторите на маникюра са държавите: България, Гърция, Кипър, Нидерландия, Белгия, Колумбия, Коста Рика, Никарагуа, Мавриций, Тайланд и Монголия. С не по- малка скорост обаче марката доказва качеството си и пред майсторите в САЩ, Канада, Мексико, Пуерто Рико, Доминика, Каймански острови, Тринидад и Тобаго, Чили, Венецуела, Панама, Гватемала, Гуаделупе, Испания, Англия, Франция, Германия, Швейцария, Украйна, Албания, Сърбия, Словакия, Литва, Ангола, Южен Судан, Кения, Демократична Република Конго, Танзания, Замбия, Южна Африка, Бенин, Кот д’Ивоар, Иран, Русия, Казахстан, Непал, Малайзия, Сингапур, Индонезия, Филипини, Дубай, Ирак, Израел, Ливан и Австралия.

6. Основната палитра се състои от 3600 цвята!

Да правилно чухте! 3600 са само основнте цветове, освен тях специалните серии са още много, ето защо сме винаги готови да ви изненадаме с нещо ново.

5. Суровините се внасят от САЩ и Източна Европа!

Най-важното за създаването на висок клас нейл продукти е качеството на суровините, използвани за направата им, а не безизвестен е и факта, че най-качествените такива фирмите производители вземат от САЩ и Източна Европа, именно от където се внасят и суровините използвани за създаването на нашите продукти. Към най- високотехничното, съвременно оборудване, което може да предложи Китай прибавете качествена суровина от утвърдени доставчици и ще получите Mixcoco!

4. Колумбия- вносител гигант!

По последни данни Колумбия е държавата най- голям вносител на Mixcoco. Фирмата вносител има три огромни бутикови магазина в най- големите градове, над 35 представители в цялата страна, две високо технологични, винаги пълни обучителни зали с голям капацитет, екип от 20 преки обучители и над 100 души индиректен персонал.. Определено Колумбия е пример за нас, който ще следваме по пътя към развитието на Mixcoco в България.

3. Продуктите са с ниска киселинност!

Продуктите на Mixcoco са доказано ниско киселинни , което ги прави подходящи за хора с алергии. Работейки с тях можем да сме спокойни, че няма да навредим на себе си или нашите клиенти.

2. Mixcoco Bulgaria е инициатор за създаването редица продукти!

Цветове Mustard yellow, Metallic Red, Rose gold, както и продуктите Hard gel 04, Shimmer hard и Shimmer top бяха създадени по инициатива на екипа на Mixcoco Bulgaria специално за вас, но много бързо се харесаха и от останалите страни вносители и така те заеха почитно място в каталога на бранда.

1. Безопасността е основен принцип на бранда!

Вероятно вече сте запознати със състава на гел лаковете от тяхния етикет, но не можем да не отбележим факта, че са изчистени от най- тежките алергени а именно TOLUENE, HEXYLAMINE ALDEHYDE, DBP, FORMALDEHYDE и др. …

Сподели статията

Facebook

Други статии

Защо да изберете лакове за маникюр без HEMA?

Скъпи маникюристи, майстори на ноктите, забелязвате ли, че все по- често клиенти и колеги развиват алергии към лаковете за маникюр? Все по-често се борите с възпалена, раздразнена кожа около ноктите си? Да, вие знаете, че причината е в лаковете, но в кое по-точно? Всички ви съветват да избирате продукти без

Прочети

8 Факта за Mixcoco, за които вероятно не сте подозирали

8. Фабриката притежава GMP сертификат! GMP сертификатът е система от правила за прозводство на фармацевтични, хранителни и козметични продукти. Наличието на неговия знак върху даден продукт гарантира, че са спазени всички изисквания в производствения процес, така че крайният резултат да е на необходимото високо ниво. Контрола на всички етапи, на

Прочети