Условия за връщане

Условия за връщане

Уважаеми клиенти,

 
Съгласно “Закон за защита на потребителите” имате право да върнете закупената стока в рамките на 14 дни от датата на получаване. Задължително условие е, закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
 
Запазваме правото си да откажем връщането на продукти, които са били или изглеждат употребявани, или по някакъв друг начин НЕ са върнати в състоянието, в което са били изпратени.
 
Не се приема връщане на отворени гел лакове, тъй като срокът на годност се променя. Геловите продукти се съхраняват при определени условия, които може да са били нарушени.
 
Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Стоките се връщат само със стоковата разписка, която е придружавала продуктите при получаване.
 
След като получим стоките и се уверим, че отговарят на условията за връщане сумата за тях ще ви бъде възстановена. При връщане на закупената стока задължително трябва да ни уведомите чрез e-mail или телефон.