Електрическа пила- JMD-218/80W

Електрическа пила с тъчскрийн и безчетков мотор
Професионална електрическа пила с изящен и ефектен дизайн, с вградени гнезда за 6бр.фрези. С изключително лека и удобна ръкохватка. Безшумна, без вибрации по време на работния процес и здрав, метален корпус.
С ново поколение безчетков мотор! А защо безчетков мотор?
В този вид мотори от ново поколение комутацията на намотките не е механична, а се управлява по електронен път от устройство, известно като контролер. Това трансформира постоянния ток в трифазен с променлива честота и захранва последователно намотките на мотора, за да създаде въртящото се поле. Разбираемо е, че при този принцип на мощността намотките са фиксирани в мотора и не се въртят, за разлика от мотор с четка.
Основната разлика между четковите и безчетковите мотори е, че първите са направени от въглерод, докато безчетковите използват магнити за генериране на енергия. Поради тази причина безчетковите мотори са по-добре адаптирани, не генерират триене, произвеждат по-малко топлина и осигуряват по-добра производителност. В допълнение, безчетковите мотори значително намаляват поддръжката и нямат нужда от подмяна на износени четки.
– 80w
– 35 000 оборота
– 100v-240v
– ръчен контрол на скоростта
– две посоки на въртене (Forward/Reverse)

– накрайници- 6бр.

– гаранция- 6месеца

329.00 лв.

Изчерпан